Platja d’en Bossa har nettopp blitt hetere. Tidligere forrige uke, torsdag ettermiddag tente flammene til Gordon Ramsays verdensberømte Hell’s Kitchen offisielt opp den kulinariske scenen på Ibiza med den storslåtte åpningen av deres aller første europeiske utpost, ifølge lokale nyhetsrapporter.
Gjemt innenfor de glitrende veggene til The Unexpected Ibiza Hotel, lander det høyoktane spisekonseptet ikke bare med stil, men med ild.
Dette skriver EuroWeeklyNews.
Åpningen er resultatet av et slagkraftig samarbeid mellom Gordon Ramsay Restaurants og Palladium Hotel Group, som forener kulinarisk oppvisning med Ibizas hedonistiske hjerte. Men dette er ikke bare enda et fotavtrykk fra en kjendiskokk ved Middelhavet. Dette er Gordon Ramsay. Dristig, frekt og akkurat det infernoet du forventer av hans kaliber.
«Jeg er så spent på å bringe Hell’s Kitchen til den elektrifiserende øya Ibiza i sommer!», sa Ramsay. «Dette stedet har alt: eksplosiv energi, legendarisk natteliv og en matscene i verdensklasse.»
Ramsay sa også at «Ibiza er det ideelle stedet for den dristige, høyoktanige opplevelsen som Hell’s Kitchen er.»
«Vi skal skru opp varmen som aldri før, med spektakulære retter, utrolige cocktailer, førsteklasses underholdning og den umiskjennelige Hell’s Kitchen-peisen», la kjendiskokken til. «Enten du er lokal eller kommer fra den andre siden av verden, gjør deg klar for noe uforglemmelig.»
Middag med en touch av drama
Hell’s Kitchen Ibiza er åpent hver kveld for middag, og ber deg ikke om å bare spise; den krever din fulle oppmerksomhet. Fra det øyeblikket du kommer inn, pulserer restauranten med øyas umiskjennelige energi.
Ramsays signaturintensitet er bakt inn i hver eneste detalj – fra det elegante interiøret til det kuraterte kaoset i det åpne kjøkkenet.
Menyen? Like deler hyllest og oppfinnsomhet. Ja, klassikerne er der – stekte kamskjell, silkemyk Hamachi og den mye mytologiserte Beef Wellington. Men dette er ikke en kopi av Vegas eller Dubai.
Ti retter er laget eksklusivt for Ibiza, og blander lokale ingredienser med Ramsays kompromissløse stil. Tenk deg “helvetesreker” flammeslikket til perfeksjon, grillet havabbor som smelter i munnen og en baskisk ostekake så djevelsk god at den kanskje stjeler showet.
Krokettene kommer med en modernistisk vri. Den klissete toffeepuddingen skriker lav dekadanse. Hver tallerken føles som en forestilling, hver bit et crescendo.
«Vi er glade for å samarbeide med Gordon Ramsay Restaurants for å bringe den ikoniske Hell’s Kitchen-opplevelsen til Europa for første gang», sa Ana Morillo, administrerende direktør for All Inclusive og High Energy Brands hos Palladium Hotel Group.
«Hell’s Kitchen Ibiza er designet for å være mer enn bare en restaurant, og kombinerer førsteklasses service, slående interiør, liveunderholdning og en energisk atmosfære til én perfekt opplevelse», sa Morillo.