Hvis du ønsker å jobbe på solfylte og hyggelige Costa Blanca i Spania, samt få internasjonal salgserfaring, kan vi tilby en utfordrende og spennende stilling i vår avis SPANIA I DAG.

 

Selskapet

SPANIABLADET SL ble etablert sommeren 2015. Hovedformålet er å utgi ukeavisa SPANIA I DAG og drifte webportalen www.spaniaidag.no

Selskapet har ni aksjonærer, alle norske.

Vi sysselsetter 13 personer, på hel- og deltid. Fem personer arbeider med salg. Resten med redaksjonell virksomhet, administrasjon/økonomi, distribusjon etc.

SPANIABLADET SL har kontorer i Albir og Torrevieja. Mest naturlig er at arbeidsstedet blir ved hovedkontoret i Albir. Hjemmekontor på Costa Blanca kan også vurderes.

 

Stillingen

Vi er på jakt etter to energiske og kreative mediekonsulenter, som kan bidra til at vi kan betjene markedet på en enda bedre måte enn i dag. Markedet langs Costa Blanca-kysten er omfattende, og vi har både skandinaviske, spanske, engelske, tyske og belgiske kunder.

De ansatte vil få en egen portefølje og i tillegg må man opparbeide egen portefølje med nye kunder.

Dere vil også få ansvaret for å oppsøke og betjene skandinaviske kunder, som ikke har kontor i Spania, men som har Spania som marked. Vi tenker på flyselskaper, hoteller, forsikringsselskaper, leiebilfirmaer etc.

Søkerne må ha sertifikat og beherske norsk/svensk og engelsk. Vi er behjelpelig med å skaffe husvære og vil bistå med alt annet praktisk arbeid for å komme i gang.

Avlønning med fast grunnlønn og provisjon.

 

Søknad sendes på mail til dagligleder / ansvarlig redaktør Jon Henriksen

Tlf: +47 913 53 111
jon@spaniaidag.no