PERSONVERN, NETTBASERT BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Denne personvernerklæringen gjelder for Spaniabladets sine nettsteder. Spaniabladet SL er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden spaniabladet.no.

PERSONOPPLYSNINGER SOM BEHANDLES

Spaniabladet SL samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Kontaktperson
– Adresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

HVORDAN INFORMASJON INNHENTES?

Spaniabladet SL samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang tjenesten.

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

FORMÅLET MED INFORMASJONEN SOM INNHENTES

– For å kunne sende relevant informasjon

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

HVORDAN LAGRES INFORMASJONEN?

Informasjon innhentet gjennom skjema på spaniabladet.no og lagres i vårt CRM-system og vårt marketing automation system som brukes til automatisert utsendelse av nyhetsbrev og markedskommunikasjon.

HVORDAN SLETTES OPPLYSNINGENE?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Spaniabladet SL.

UTLEVERING AV INFORMASJON TIL TREDJEPART?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Spaniabladet SL kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Spaniabladet SL.

RETTIGHETER

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Spaniabladet SL ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

KONTAKTINFORMASJON

jon (att) spaniabladet (dot) no
Spaniabladet SL, Calle Pau Casals 5, 03581 Albir, Spania