Costa Blanca har akkurat markedsført den spanske kysten overfor kurs- og konferansemarkedet i Norge. Nå er det på`n igjen, og denne gang er det fokus på gastronomi og sport.
Det er Alicante City & Beach Tourist Board, samt Benidorm by og Turespana, som blant annet har satt inn en turistoffensiv i Norge.
På hotellet Veslia Resort på Geilo er det samlet 400 deltakere på en såkalte Kamille-weekend (ukebladet), og i den forbindelse er det at alle mulighetene Costa Blanca har å by på, skal vises fram.
Sportsmulighetene er mange, og maten er god langs hele Costa Blanca. Det er spesielt fokus på risretter, som paella ved denne anledningen. Flere spanske stjernekokker er hyret inn for å lage mot mat.
-Vi ønsker å ha fokus inn mot de med høy kjøpekraft og som ønsker kvalitet. Det har nordmenn, påpeker Ana Puquet, leder av Alicante City & Beach Tourist Board overfor avisa Todo Alicante.
Foto: Todo Alicante