Det er nå to år siden bodegaen, hotell og restaurant Casa Boquera åpnet i Yecla.
Norskeide Casa Boquera feiret nylig to årsjubileum. Jubileet ble markert med optimisme og stor tro på fremtiden.
Alle ansatte med ektefeller deltok på en felles dugnadsmiddag og selv kokken fikk plass rundt middagsbordet.
Ny chef
-Det ble en enkel og hyggelig feiring, forteller Katherine Schalde, som driver Casa Boquera sammen med ektemannen Harald. Casa Boquera ble altså åpnet 1. april 2017 etter store og tunge investeringer.
Casa Boquera har ellers fått ny chef. Han heter Jose David Sanchez. Det vil føre til noen forandringer på menyen. Blant annet vil restauranten satse noe mer på en rustic stil. Det jobbes i disse dager med å utvikle nye menyer.
-Vi tror dette blir meget bra, fastslår Katherine Schalde.
Fire viner
Vingården får nå sin rosevin på Vinmonopolet. I september kommer crianza og med det får man fire viner på det norske polet. Hvitvinen forblir på gården, til gjestene, siden antallet foreløpig er litt lite.
Utover dette, så fortsetter samarbeidet med Jarl Goli. I september vil Goli starte på et kunstverk som er kalt infinity. Det er kjøpt inn et lerret på 3×2 meter og verket skal henges opp i stua i hotellet. Det er et bilde som egentlig aldri blir ferdig. Goli skal besøke Casa Boquera to ganger hvert år og han vil tilføre bildet noe fra sitt eget liv, fra våre liv og hva som ellers er aktuelt.
Stor pågang
-Det første innslaget blir å dekke lerretet med vakre farger og tilføre en liten detalj. Dette blir det artig å følge videre og vi håper at Jarl ikke opplever så stor suksess at han ikke har tid til oss mer, sier Katherine Schalde spøkefullt.
Casa Boquera opplever stor pågang på bryllup og på andre sammenkomster. Allerede palmelørdag- og søndag er det bryllup.
-Det aller mest gledelig er at så mange som har besøkt oss tidligere kommer igjen. Det tar vi som et stort kompliment, sier en entusiastisk og optimistisk Katherine Schalde.









