Anki Samuelsson hos Scandinavian Home Cooking opplever gode tider i jule- og nyttårshelgen.
Scandinavian Home Cooking og Anki Samuelsson er en restaurantinstitusjon i Albir. Det er også ensbetydende med at den driftige dama opplever det reneste rushet til jul. Dagene før og etter jul er hektiske akkurat som selve julehelgen.
-Det har vært travle tider i mange måneder og det topper seg nå i jul- og nyttårshelgen, forteller Anki Samuelsson til SPANIA I DAG.
Cateringvirksomhet
I tillegg til å drive restauranten Scandinavian Home Cooking, har cateringsvirksomheten til Anki utviklet seg meget positivt. Siden oktobermåned har man kjørt ut en masse julemat primært til skandinaver.
-Vi har fått meget gode tilbakemeldinger på vår ribbe, lutefisk og pinnekjøtt, fastslår Anki.
-Blir det fest på julaften i år også?
-Vi satser på stort julebord med kaffebord, godtebord og gaver til våre gjester på julaften. Det finnes noen få plasser igjen til etternølere. Vi har plass til ca. 65 personer totalt inne i restauranten.
Den 26. desember kjører Scandinavian Home Cooking på med julebrunch og levende musikk.
Nyttårsfest også
-Hva med nyttårsaften?
-Vi serverer tre retters meny og det blir tradisjonelle druer klokka tolv. Det blir levende musikk og dans.
Tidligere i desember hadde Anki Samuelsson Lucia-feiring med lussekatter, pepperkaker og kaffe.
-Det er viktig med aktiviteter. Våre faste gjester, som det er mange av, setter stor pris på at det skjer noe positivt i nærområde, sier Anki og benytter anledningen til å ønske alle god jul og godt nytt år.