Leiebil iSpania

Leiebil i Spania fra verdens største aktør

Spania i dag har inngått en avtale med en av verdens største aktører på leiebil. Vi sammenligner pris på leiebil fra blant annet Hertz, Avis, Europcar, Alamo, Budget, Centauro, Solmar og mange flere. Et lite eksempel er utleie fra flyplassen i Alicante hvor vi sammenligner priser fra 15 forskjellige leiebil-tilbydere.

Hvordan finner jeg de billigste leiebilene?

Vi samarbeider med alle de store, internasjonale utleieselskapene (og mange mindre lokale selskaper) for å gi deg et stort utvalg av biler med de aller beste prisene. Dette er grunnen til at vi kan finne billige leiebiler ved over 46000 utleiestasjoner over hele verden. For å sammenligne priser benytt leiebil søket på siden. Vi finner din ideelle leiebil til en uslåelig pris.

Full til full tank

Det kan være en utfordring å sammenligne pris på leiebil i Spania med forskjellige finurlige drivstoffavtaler, vi gjør det enklere for dere ved full til full søk. Hent bilen med full tank og lever leiebilen med full tank, det betyr ingen overraskelser…

Hvordan?

Når du har fullført søket på denne siden åpner det seg en ny side hvor man får flere valg. Nede i venstre kolonne ser dere «Alternativer for drivstoff», åpne fanen og kryss av for full til full og trykk deretter på blå knapp helt nede til venstre hvor det står vis alle resultater. Da blir det enklere å sammenligne priser.

Er alle avgifter inkludert i leieprisen?

De aller fleste av leiebilavtaler inkluderer Tyveribeskyttelse, Kollisjonsbeskyttelse (CDW), lokale skatter, flyplass avgifter og eventuelle vei avgifter. Du må betale for alt av ‘ekstra utstyr’ når du henter bilen, dette inkluderer ung sjåfør avgift, ekstra sjåfør og enveis avgift – men vi vil forklare ekstra kostnader før du bestiller leiebilen din (å ta med egne barneseter eller GPS kan være en enkel måte å redusere kostnadene dine på). For mer informasjon om hva som er inkludert, se vilkårene og betingelsene på websiden.