På bildet ser vi (f.v.) direktør Alicia Arenas i CdT de Torrevieja, varaordfører Fanny Serrano i Torrevieja, president Joaquin Guillamó i Asociacion de Hosteleria de Torrevieja y Comarca under presentasjonen av årets tapasrute i Torrevieja.
I november er det klart for en ny utgave av den populære tapasruten i Torrevieja, og i perioden fra den 15. til 18. november og 22.-25. november er det mulig å spise 172 ulike tapasretter på utvalgte restauranter og barer for to eller to og en halv euro per tapas. Deltakerrestaurantene tilbyr nemlig i år både husets tapasrett, til en pris á to euro, samt en gourmet-variant til 2,5 euro. Begge rettene inkluderer drikke i prisen.
Programmet for årets tapasrute i Torrevieja, den 18. i rekken, ble presentert under en pressekonferanse tirsdag 13.november. Her deltok blant andre også varaordfører Fanny Serrano i Torrevieja, president Joaquin Guillamó i Asociacion de Hosteleria de Torrevieja y Comarca og direktør Alicia Arenas i CdT de Torrevieja, en regional organisasjon for profesjonalisering av turistsektoren i Valencia.
-Hovedmålsettingen med eventen er å spre informasjon om det gastronomiske tilbudet som finnes i Torrevieja, samtidig som man tilbyr muligheten til å nyte og prøvesmake originale og deilige tapasretter, sier direktør Alicia Arenas i CdT de Torrevieja.
Vil bli bedre – og mer kjent
Totalt 43 serveringssteder i saltbyen deltar under årets største gastronomiske arrangement i Torrevieja.
-Vi registrerer at det er et høyere nivå på den gastronomiske innsatsen fra serveringsstedenes side. Nå snakker vi ikke om en enkel tapasrett, men noe som er veldig forseggjort, legger varaordfører Fanny Serrano til.
Ifølge varaordføreren fortjener tapasruten i Torrevieja større anerkjennelse. Dette er noe lokalpolitikeren sier hun vil kjempe for.
-Vårt mål er å snu litt på formatet og allerede fra neste år vil vi satse på å kunne presentere en matfestival iført en moderne og ny drakt, konkluderer Serrano.