I Alfaz del Pi finnes det grunnskole, videregående skole og norsk sjømannskirke. Norges største helseforetak i utlandet, Reuma-Sol Senter, eid av Norges Revmatikerforbund, ligger i Alfaz del Pi. Andre store folkegrupper i kommunen er briter, nederlendere og belgiere. Alfaz del Pi ligger kun 10 minutters kjøring unna den vakre Strandpromenaden i Albir.

 

Boligen

Boligen har 273 m2 boflate – 4 soverom ++ og 3 bad++.

Dette er en feriebolig for storfamilien eller for de som bare ønsker god plass. Boligen har gangavstand til den norske skolen og Alfaz sentrum. Flybussen stopper rett ved boligen og med bil er det kort avstand til shopping og butikker.

Bilig til salgs

Boligene har et vakkert fellesanlegg for rekreasjon.

Bolig til salgs i Alfaz del Pi

Stor hjørnetomt med eget basseng.

kjokken-1

Lyst trivelig og moderne kjøkken.

uteplass-kjokken-1

En trivelig uteplass ligger ved siden av kjøkkenet.

kjeller-6

Stor innredet kjelleretasje med uante muligheter.

Interessenter kan kontakte selger direkte

Steinar Pettersen

Gerente de Marketing

Markedssjef

Mobil: +34 695 774 742

E-mail: steinar@spaniaidag.no