En svalende, fargesterk sommerdrink liker de fleste. SPANIA I DAG vil i sommerutgavene komme med tips på gode drinkoppskrifter – med og uten alkohol.
Du trenger følgende ingredienser:
- 3 cl gin
- 1 cl Sourz Pinapple
- 5 cl eplejuice
- 1 cl limejuice
- Eggehvite fra ett egg
- Ananas-skive
- Isbiter
- Knust is
- Shaker
- Cocktail-glass
Slik gjør du for et vellykket resultat:
Hell alle ingrediensene i en shaker, fylt med isbiter. Shake så lenge (ca. sju-åtteminutter) at drinken blir iskald. Da brytes nemlig eggehviten ned og skummes.
Bruk deretter en sil og sil innholdet i shakeren over i et cocktail-glass.
Pynt gjerne glasset med en liten bit ananas. Sett et sugerør i glasset og du har en skummende sommerdrink.
Drinkens opprinnelse er ukjent men det antas at den kommer fra en bar i Honolulu ut fra navnet. Det tar ca. 10 minutter å lage drinken.